Brbota's Resources - He Got The Whole World In His Hands

Dags för en liten utflykt

Posted Oct. 3, 2017, 11:02 a.m. By brbota Tags: Fritid

Ja man ska passa på att göra saker när man kan och när vädret tillåter det, det är ju så när man bor i Sverige att man inte alltid vet hur vädret ska bli. Det kan skifta väldigt mycket och det är väldigt varierande, vilket är härligt det med men ibland så kan det vara lite frustrerande så det är något som man kan tänka på. Allts att fånga dagen när det är så fint ute och man känner att man behöver komma ut och få lite luft. Ja det är något som är väldigt skönt och mysigt.

Bra att man kan hitta på så många olika saker

Det finns ju hur många saker som man kan tänka sig hitta på, och visst är det underbart att kunna välja vad det är man vill göra och vad man tycker är kul att hitta på. Man kan ta en båttur i stockholm och se hur vackert det är när det skiftar till höst. Ja det är något som man verkligen borde passa på att göra när man känner att man vill komma ut lite och ta det lugnt. Det är något som är så härligt och kul och som man verkligen ser fram emot att göra.
Så varför inte passa på att göra såna saker den här hösten. Ja det är ju så underbart att kunna tänka tillbaka på det sen när vädret inte tillåter en att göra sådana utflykter. Ja det finns så mycket att hitta på och göra och det är ju så bra att man gör det också och inte bara säger att det är något som man vill göra men som man inte gör. Ja det är något som man kan ha som mål för den här hösten att hitta på lite fler roliga saker på sin fritid så att det känns kul.